Chinese groene thee en uw gezondheid…

Ontdek de frisse en delicate smaak van Tze Tji Chun Chinese groene thee. De in Taiwan met de hand geplukte topbladeren (alleen de twee jongste blaadjes worden geplukt) zijn verwerkt volgens de eeuwenoude Tze Tji Chun traditie. De theebladeren worden eerst gestoomd, daarna met hete lucht gedroogd en tenslotte wordt ieder blaadje met een bijzondere techniek tot een bolletje in elkaar gedraaid. Deze methode garandeert een frisse groene thee met een verfijnd aroma. Deze thee is slechts licht gefermenteerd. Onze Tze Tji Chun selectie bezorgt u een bijzonder aangename groene thee ervaring. 

Van alle goede eigenschappen van groene thee is de meest voor de hand liggende deugd en belangrijke kwaliteit dat het een geheel natuurlijk product is zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Verder bevat groene thee vrijwel geen calorieën en speelt groene thee een belangrijke rol bij het op peil houden van diverse facetten van het metabolisme en diverse lichaamsfuncties.

Tze Tji Chun wordt vacuüm verpakt geleverd per 150, 250 en 300 gram. Verder zijn theebekers en ander toebehoren te verkrijgen.

Graag afhalen op afspraak: 06 – 262 18 111