Specifiek vrouwencoach

Hoe vind ik een goede balans tussen het moederschap en werk? Welke dilemma’s  ondervind je als vrouw, hoe of waarom ben ik hormonaal uit balans. Met behulp van coaching is het mogelijk iets te doen aan de situatie waarin je zit, je doel(-en) te bepalen en te bereiken. Als coach kan je (nieuwe) vragen stellen, ben je onafhankelijk en een steun waar je even aan vast kunt houden wanneer je uit balans bent.

Een specifiek vrouwencoach begeleidt vrouwen die uit balans zijn door overgang, zwangerschap (wens)  of ouderschap. Je hulpvraag staat centraal. In een persoonlijk begeleidingstraject is er ruimte voor verwerking, angstreductie en het vinden van rusten vertrouwen. Evt. kunnen we met  natuurgeneeskundige therapie je hormoonbalans weer in evenwicht te brengen.

Ik kies voor persoonlijke coaching voor vrouwen, omdat ik zie dat vrouwen veel veranderingen in hun leven doormaken: een veranderend lichaam, het dertigers dilemma met hun keuze voor moederschap en/of carrière, zwangerschap, het empty nest syndroom en de overgang. Dit alles is niet altijd even makkelijk. Hoe vind je een goede balans tussen het moederschap en werk? Welke afspraken zijn nodig met jezelf of met je partner om de balans te behouden? Val ik buiten de boot als ik er even tussenuit ga? Hoe houd ik mezelf in de race? Allemaal vragen waar werkende vrouwen, al dan niet moeder, hun hoofd over kunnen breken en die stress kunnen veroorzaken. Elke verandering kan de greep op je leven een poosje wankel maken. Natuurlijk heb je vriendinnen, een moeder, (schoon)zussen, een buurvrouw of collega’s om mee te praten toch is een persoonlijke deskundige coach soms een goed of zelfs beter alternatief. Met behulp van coaching is het mogelijk iets te doen aan de situatie waarin je zit, je doel(-en) te bepalen en te bereiken. Als coach heb ik de tools om de zaken snel weer helder te krijgen en u verder op weg te helpen in uw persoonlijke ontwikkeling. Daar is immers zowel het thuisfront als de arbeidsmarkt bij gebaat!

Wanneer ben ik aan de beurt? Wanneer komt mijn tijd? Vragen die uitnodigen om eens nader naar jouw eigen behoeften en verlangens te kijken. Het antwoord is even kort als simpel: NU! Investeer in uzelf en samen vinden wij de inspiratie die jij zoekt. Ik kan je (nieuwe) vragen stellen, ben onafhankelijk en een steun waar je even aan vast kunt houden wanneer je uit balans bent. Mijn missie is: vrouwen bewust te maken van wat ze kunnen.

Coaching staat niet gelijk aan therapie. Therapie besteedt aandacht aan het verleden en heeft meer een psychologische insteek. Coaching is actie georiënteerd en gebruikt de blokkades als leermomenten om verder te komen. Je leert beter te onderkennen wat jouw kwaliteiten, grenzen en wensen zijn in het werk en privéleven. Zo kom je er tijdens coaching achter wat voor jou de ideale manier is om dingen te veranderen.