Onze specialisaties

    Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde gaat uit van het zelfgenezend vermogen. Elk organisme streeft van nature naar een staat van gezondheid. De kracht die hier achter zit is het zelfgenezend vermogen, ook wel de levenskracht genoemd. Het lichaam zal steeds streven naar balans en genezing.

Voor meer informatie: Natuurgeneeskunde

    Persoonlijke Coaching

Voor wie is persoonlijke Coaching? Voor mensen, die persoonlijk of professioneel willen groeien.
Bijvoorbeeld: mensen, die in een burn-out zijn gekomen, die vastlopen in relaties, die meer zelfvertrouwen willen, of die vragen hebben op persoonlijk of zakelijk vlak.

Maar ook het vinden van antwoorden op levensvragen, het meer bij zichzelf komen of de ontwikkeling van kwaliteiten ” Leven” in plaats van” Overleven”.

Voor meer informatie: Persoonlijke coaching

    Cure4Life overgewicht

U bent er klaar voor om een definitief einde te maken aan uw strijd tegen overgewicht. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Uw persoonlijke coach (consulent) zal u begeleiden.

Voor meer informatie: Cure4Life

    Vrouwencoach

Hoe vind ik een goede balans tussen het moederschap en werk? Welke dilemma’s ondervind je als vrouw. Met behulp van coaching is het mogelijk iets te doen aan de situatie waarin je zit, je doel(-en) te bepalen en te bereiken. Ik kan je (nieuwe) vragen stellen, ben onafhankelijk en een steun waar je even aan vast kunt houden wanneer je uit balans bent.

Voor meer informatie: Vrouwencoach