Wie zitten er achter Care4lifeVullings?

Marion Vullings-Crooijmans

Ik ben op 1 juli 2005 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen te Arnhem (HvNA). Dit is een vijfjarige Hbo-opleiding, die ik succesvol afgesloten heb. In de laatste 2 jaren van deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in natuurgeneeskunde.

In 2007 ben ik naast de voorgenoemde studie, bij opleidingsinstituut Corael in Utrecht begonnen aan de 2 jarige opleiding Persoonlijke ontwikkeling & Professionele communicatie met als bijzonderheden het Enneagram, TA, NLP. Deze heb ik in 2009 met succes afgerond.

In 2010 heb ik de eenjarige opleiding (bij Coreal) tot Enneagramcoach gedaan.

Naast het werk in mijn praktijk ben ik al jaren werkzaam in verschillende vakgebieden van de gezondheidszorg. Op dit moment ben ik werkzaam in de jeugdgezondheidszorg.

Als Natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de NWP, Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de natuurlijke geneeskunst onder lidmaatschapnummer P1411.

 

Peter Vullings

Ik heb mijn opleiding tot coach gevolgd bij Phoenix opleidingen in Utrecht. Ik heb daar de opleiding Professionele Communicatie gevolgd. Als vervolgopleiding heb ik daar ook de Professionele Begeleiding, Meesterschap in coaching en therapie afgerond.

Daarnaast heb ik jarenlang ervaring in leidinggeven en coachen van medewerkers en teams in de zorg. Vanuit mijn deskundigheid, maar zeer zeker ook vanuit mijn eigen ervaringen, help ik je graag op weg.